Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

Ten Cate ondergoed

Ten cate ondergoed voor het gehele gezin!

Als je ondergoed wilt kopen voor het hele gezin kijk dan eens bij ten-cate-ondergoed .com. Een website die voorzien is van allerhande dames, heren en kinderondergoed. Ten-cate-ondergoed een bekende naam op de Nederlandse markt die staat voor kwaliteit en een aantrekkelijke prijs.

Als we kijken naar ten-cate-ondergoed voor heren zijn er vele modellen in verschillende kleuren.

  • Dubbel pak heren shorts ten-cate-ondergoed in twee verschillende kleuren of motieven voor een prijs van nog geen 28 euro.
  • Tender cotton fijne kwaliteit elastische katoen met een opgestikte comfortabele band met daarin de letters van Ten Cate.
  • De dubbel pakken in zwart, wit en donkerblauw zowel T-shirts als slips en shorts voor de prijs vanaf € 21,95 ook dit vindt je bij ten-cate-ondergoed.

Ten-cate-ondergoed voor dames heeft een uitgebreide collectie. De lijn ten-cate-ondergoed voor dames van de kwaliteit katoen elasthan is de meest verkochte slip van ten-cate-ondergoed. Daarnaast is er een secret lijn ten-cate-ondergoed voor dames is verfijnd is om te zien maar ook om te dragen. Slips die onzichtbaar zijn onder je strakke broek of jurk. Maar ook bh’s zijn er in deze ten-cate-ondergoed lijn. Diverse kleuren zijn er in de secret ten-cate-ondergoed lijn met ieder seizoen een nieuw kleurtje erbij. Ten-cate-ondergoed voor dames heeft ook nog de lijn corrigerend ondergoed. Zowel in katoen als in elastische materialen. Slips met een verhoogde taille zodat de maag ook mee weggewerkt wordt. Maar ook een corrigerend rokje vindt je in deze collectie van ten-cate-ondergoed voor dames.

  • Twee keer per jaar een aantrekkelijke korting van 4 halen is 3 betalen. Dit voor de duur van een periode van 6 weken.
  • Doorlopend 3 slips in een doosje bij ten-cate-ondergoed voor dames voor een aantrekkelijke prijs vanaf € 21,95.
  • Steeds weer 2 hemden in een doosje voor dames die het hele jaar door in de aanbieding zijn.

Voor de kinderen is er eveneens ten-cate-ondergoed. Zowel voor jongens als meisjes zijn er verschillende modellen ten-cate-ondergoed. Verpakt in een driepak voor de slips voor maar € 19,95 en de hemden en T-shirts verpakt in een dubbel pak met prijzen vanaf € 15,95.

Daarnaast is er in ten-cate-ondergoed voor kinderen nog een flash collectie. Vrolijke prints in felle kleuren die aansluiten op de bovenmode. Ieder seizoen weer nieuwe kleuren in jongens shorts en meisjes hipsters met een bijpassende bh. Dat is de kracht van ten-cate-ondergoed.

Teens collectie van ten-cate-ondergoed. Een ideale overgang naar het volwassen ten-cate-ondergoed. De hemden zijn langer gemaakt maar wel smal zodat de tiener deze goed passen. Daarbij voor de jongens een bijpassend short en voor de meisjes een hipster of slip.

Zo zie je er is keus genoeg voor het hele gezin in ten-cate-ondergoed. Vanaf dat je zindelijk wordt tot aan de dood kun je vooruit met ten-cate-ondergoed. Voor goede aanbiedingen van Ten Cate kijk je op 1Dagactie.nl.