Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

TC WOW

Tc wow een lingerie lijn van Daphne Deckers gemaakt voor de firma Ten Cate. Door de prestigieuze L-shape die in deze bh’s terug te zien zijn geeft de tc wow bh een mooi gevormd decolleté voor de dames in de leeftijd vanaf 25 jaar. Het standaard bh’tje wordt gemaakt in drie verschillende kleuren te weten champagne, huid en zwart. Ieder seizoen komt er een nieuwe kleur van op de markt. Deze mode kleur kun je dan in de winter en zomer kopen met een bijpassend short of string.

TC WOW L-shape modellen

Tc wow is er in twee modellen bh’s de L-shape basis bh en de multiway strapless bh. Beide hebben deze L-shape vulling in de bh. Wat is nu eigenlijk de L-shape bij een Tc wow bh? Dit houd in dat er zowel aan de onderzijde als aan de zijkant van de bh een verdikking is geplaatst waardoor de borsten mooi centraal gevormd gaan worden en de dames die deze bh dragen een opgevuld decollete hebben. Naast de standaard bh die in deze drie kleuren verkocht worden komen er ieder seizoen printen uit van de tc wow collectie. Zo zijn er al printen geweest met parfum flesjes, vrolijke bloemen en streepjes. Altijd in de kleuren die in dat seizoen ook in de bovenkleding centraal staan. Tc wow full lace is een bh met de L-shape cup die overtrokken is met een kant. Deze Tc wow bh is leverbaar in champagne en zwart en heeft door het gebruik van kant een rijke uitstraling. Bijpassend zijn de strings en hipster ook voorzien van een kant langs de beenuitsnijding en aan de bovenzijde. Door de strakke bovenkleding die momenteel in de mode is en de dunne stoffen waarvan de bovenkleding gemaakt wordt is de vraag naar een bh met kant minder.

TC WOW: TC pure

Naast de L-shape collectie van Tc wow is er ook de collectie Tc pure. Tc pure collectie is een basis bh voorgevormd maar zonder de L-shape in de cups. De cups zijn wat hoger om de borst omsloten. De twee modellen van Tc wow pure zijn verschillend van stof. Model 1 heeft een ton sur ton ingeweven bloem patroon en model 2 heeft een ton sur ton ingeweven streep. Bij het model met het bloempatroon zijn de bandjes aan de schouder bewerkt met bloemen. Terwijl de bandjes van de Tc wow pure glam een ruche heeft langs het bandje. Door de gladde structuur van het ingeweven bloempatroon en de streep zijn beide bh’s goed te dragen onder gladde bovenkleding. De cup van deze collectie tc wow is zo gesneden dat deze de borst centreert naar het midden van het lichaam zonder dat het een overdreven push up effect heeft. Vooral voor vrouwen met een volle boven borst is dit een unieke pasvorm.

Andere producten TC WOW

Bijpassend bij deze modellen Tc wow bh’s zijn de strings en hipster. De maten van Tc wow collectie lopen van A tot en met E cup en dan ook in de smallere omvang maten. Tc wow is onlangs uitgebreid met een geur die door Daphne Deckers wordt gepromoot. Bijpassend bij deze parfum zijn de unieke pareltjes die je aan de bh kunt hangen en die permanent geur af geeft. Je ziet Tc wow blijft je verbazen met ieder seizoen weer nieuwe kleuren, printjes of hebbedingetjes.