Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

String

De musthave voor in uw ondergoedlade: de string

De string is een geliefd stukje lingerie hier in Nederland. Veel vrouwen dragen het, maar waarom nu eigenlijk? In een string komt het vrouwelijk schoon mooi tot z’n recht, dat vinden niet alleen mannen leuk, het werkt ook mee aan een positief zelfvertrouwen. Daarbij kun je elk kledingstuk aan, zonder dat er ondergoed lijnen te zien zijn. Ook een deel van de vrouwen vinden het gewoon erg comfortabel zitten. Tot een grote verbazing van het andere gedeelte van de vrouwen, die het écht totaal niet vinden zitten. Maar handig om in uw kast te hebben, is een string zeker!

String een mooi stukje lingerie

Ook in een string kennen we veel verschillen. Je hebt hele basic strings, of bijvoorbeeld een string met kant eraan. Het is maar net wat u mooi vindt en wat het beste u past. Bij ons in het assortiment vindt u het allemaal, want wij bieden een ruim assortiment met verschillende strings van verschillende merken. Zo bestelt u bij ons de mooiste strings van bijvoorbeeld de merken Ten Cate en Triumph. Gaat u voor de sexy angel string? Of draagt u liever de high waist string om uw lichaam te corrigeren en uw figuur zo perfect mogelijk te laten uit komen in uw lievelingsjurkje? Beide kunt u heel eenvoudig online bestellen bij ons!

Andere lingerie bestellen

Wilt u een mooi lingerie setje kopen? Ook dat kan in onze webshop. Wij bieden een string met een bijpassende bh. Neem dus ook eens een kijkje in ons bh assortiment. Wanneer u de mooiste string en misschien wel de bijpassende bh gevonden hebt, kunt u deze in uw winkelmandje leggen. Reken daarna veilig online af bij ons, dan kunt u het in een van deze dagen de bestelde artikelen thuis verwachten. Wij leveren snel, bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs én garanderen 100% service. Wat wilt u nog meer?

Bestel dus snel een string en een bijpassende bh in onze webshop!