Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

Slipje

Een slipje van Ten Cate

Een slipje bestelt u natuurlijk van het bekende merk en het beste textiel merk Ten Cate. Ten Cate heeft door jarenlange ervaring kennis en kunde opgedaan en weten precies wat er belangrijk is aan een slipje. Zo moet het lekker zitten, niet in de billen kruipen en moet u het gedurende de hele dag eigenlijk niet eens voelen dat u het aan heeft. En daar speelt Ten Cate heel slim op in, door gebruik te maken van het juiste materiaal en de juiste pasvorm te ontwikkelen, zijn er geen andere slipjes die lekkerder zitten dan die van Ten Cate. De kwaliteit is uitmuntend, ook na vele wasbeurten kun je een slip van Ten Cate nog steeds prima dragen.

Voordelig een slipje bestellen

Bij ons hoeft u zich niet te schrikken van de prijs van zo’n slipje van Ten Cate. Wij bieden zeer scherpe prijzen, zodat u ook nog eens een centje kan besparen. Zo kunt u bij ons, en ook echt alleen bij ons, een 3-pack Ten Cate ondergoed bestellen voor maar liefst €24,95. Omgerekend is dat nog €8,30 voor één Ten Cate slipje. Dat is toch echt geen geld! Ten Cate biedt een slipje aan in verschillende kleuren, vormen en natuurlijk verschillende maten. Zo is er voor iedereen een slipje te vinden die helemaal in de smaak valt en past. Nieuwsgierig? Bekijk ons slipje assortiment direct!

Het ondergoed van Ten Cate

Natuurlijk biedt Ten Cate niet alleen maar een vrouwen slipje. Ook voor de mannen is er verschillend ondergoed te vinden. Dit vindt je in ons assortiment:

  • Mannen boxershorts
  • Kinderondergoed
  • T-shirts
  • Bh’s
  • En ga zo maar door…

Je kunt naast alleen een slipje dus ook gewoon voor je hele gezin ondergoed bestellen van Ten Cate. En dat maakt ons ontzettend blij, want een A-merk voor zo’n lage prijs dat zie je nergens!

Profiteer van onze lage prijzen en haal het beste ondergoed merk in huis!