Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

Mannen ondergoed

Wij van ondermodeshoppen en Modemania bieden een ruim assortiment van Ten Cate ondergoed aan. Voor mannen hebben wij een ruime keuze uit diverse shorts, slips en boxers. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en in vele verschillende kleuren. Het mannen ondergoed van Ten Cate is zeer populair. Dit omdat deze een mooie pasvorm heeft en prima op het lichaam aansluit. Bovendien bieden wij het mannen ondergoed in diverse maten aan: vanaf maat S t/m maat XXL. Wij hebben al onze modellen van het mannen ondergoed ook nog eens in diverse kleuren, waardoor er voor elke man geschikt ondergoed in onze webshop te bestellen is. Mannen vinden het belangrijk dat zij fijn zittend mannen ondergoed dragen, maar het oog wil zeker ook wat. Het mannen ondergoed van Ten Cate laat zien dat deze twee uitersten prima samengaan.

Materiaal mannen ondergoed

Het mannen ondergoed van Ten Cate is gemaakt van zeer fijne materialen. Zo zijn de Ten Cate boxershorts vaak van stevig katoen (95%) gemaakt en is deze voorzien van een elastische band (5% elastane). In deze elastische tailleband wordt de merknaam Ten Cate ingeweven. Bovendien zijn de boxershorts meestal voorzien van een merklogo.

Ten Cate mannen ondergoed

De meeste mannen dragen Boxershorts, daarom dat wij hiervan een ruim assortiment aanbieden. De Ten Cate boxers zijn gemaakt van zeer fijn materiaal, dat goed ademt en heerlijk zit. De boxershorts van Ten Cate, uit ons ruime mannen ondergoed assortiment, worden aangeboden in standaard kleuren. Zowel witte boxershorts, als zwarte en grijze, de basiskleuren dus voor boxershorts. De boxershorts zijn voorzien van een elastische band, die voorzien is van de naam ‘Ten Cate’. Deze zit niet te strak, waardoor u van deze elastische band geen last zult hebben.

Overige informatie mannen ondergoed

Ten Cate mannen ondergoed is ondergoed van een bekend mannen ondergoed merk. Ten Cate staat bekend om een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u waarde voor uw geld krijgt. Bovendien bieden wij het Tencate mannen ondergoed aan voor de allerlaagste prijs. Het assortiment van Ten Cate wordt aangeboden door ons in 2-packs, 3-packs en 4-packs.

Het motto van Ten Cate is niet voor niks ‘Feel the difference’. Kijk of u het verschil met andere mannen ondergoed ook voelt en bestel snel en eenvoudig uw Ten Cate mannen ondergoed online! Bovendien kunt u online direct voor uw vrouw en kind shoppen. De kinderondergoed collectie van Ten Cate is zeer uitgebreid. Voor meiden zijn er bijvoorbeeld hemdjes met spaghettibandjes zodat het meisje wat groeiruimte heeft. Voor de jongens zijn er stoere boxershorts te krijgen.

Kijkt u ook eens voor een Dagaanbieding op 1dagactie.nl