Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

Damesondergoed

Modellen damesondergoed

Er zijn verschillende modellen in damesondergoed. Een short is een slip met een kort pijpje dat onder de billen sluit en zo nauwelijks zichtbaar is onder een lange broek. Een ander model damesondergoed is een string. De string is te koop in verschillende kwaliteiten zoals katoen, polyamide en modal. Het tanga model indamesondergoed is een model dat net boven de venusheuvel gedragen wordt. Daarop volgend heb je in hoogte in damesondergoed het bikini slipje, de midi slip en de maxi slip. De maxi slip sluit tot in de taille. Als je indamesondergoed een model zoekt wat hoger is opgesneden kom je uit bij een Rio slip, jazzpant of een highleg. Met name de highleg is een model slip in damesondergoed die door de hoge beenuitsnijding toch goed om de billen sluit. Als je deze slip ziet zul je ook merken dat de billen breed gesneden zijn waardoor deze goed om het achterwerk sluit. Damesondergoed wat hoger is gesneden zal wel altijd zichtbaar zijn onder lange broeken en strakkere rokjes en jurken. Dan is er in damesondergoed ook nog de pants. Dit zijn slips die een langere pijp hebben. Fijne slips die in de zomerdag goed te dragen zijn onder een jurk of rok zodat je de bovenbenen niet langs elkaar schuurt en dus doorloopt.

Merken damesondergoed

Naast de vele slips die te leveren zijn van verschillende merken in damesondergoed zoals, Mey, ten Cate, Sloggi en Puma zijn er ook hemden in diverse modellen. Zo zijn er hemdjes met een spaghetti bandje, brede band, T-shirts met lange en korte mouw, hemdjes met kant en een luxe hemdje die een opengewerkt randje heeft aan de bovenzijde van het hemd. De meeste modellen van damesondergoed zijn te leveren in de kleuren wit, zwart, huid en champagne. Naast het gewone standaard damesondergoed wat gewoon recht toe recht aan is zijn er ook modellen slips die een verstevigd buikgedeelte hebben. Zowel een maxi slip, highleg als een slip met pijpjes behoren tot deze collectie. Voor dames die wat mooier damesondergoed willen hebben is er een lijn met kant verwerking in de slips en hemden. Leverbaar in de kleuren wit, zwart en champagne en ook weer in diverse modellen zoals maxi, midi highleg en Rio. Bijpassend bij deze lijn damesondergoed zijn de hemdjes met een spaghetti bandje een breed kanten schouder bandje. Dit alles in de kwaliteit 95% katoen en 5% elasthan.

Puma Damesondergoed

Het damesondergoed van Puma bestaat uit een mini short en een hipster vooral voor de jonge vrouw zijn deze modellen die te leveren zijn in vele verschillende kleuren en prints erg gewild. De elastische band op de slip geeft net wat meer cachet aan de slip en deze band mag gezien worden boven je broek uit. De band van dit merkdamesondergoed is voorzien van het logo van Puma. De bedoeling bij de aanschaf van damesondergoed is dat u goed op let of de slip wel bij u past. Zodra u een model koopt wat duidelijk zichtbaar is onder uw kleding draagt u een verkeerd model slip. Vooral onder broeken is het belangrijk dat u goed zittend damesondergoed koopt. Wijk liever uit naar een short of maxi slip die je nagenoeg niet ziet zitten als dat u een leuk frivool tanga slipje koopt waarbij alle naden en randen door de broek heen zichtbaar zijn. U ziet ook bij de aanschaf van damesondergoed moet een wel overwogen keus gemaakt worden alvorens tot aanschaf over te gaan. Bekijk de verschillende modellen damesondergoed eens op de webshop van Modemania en ondermodeshoppen en kom zo tot een goede keus.