Al uw Ten Cate ondergoed voordelig en snel in huis!

Corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed koop je speciaal voor onder dat ene leuke strakke truitje, broek of jurkje. Zeker met de dunne stoffen van nu is het belangrijk dat je corrigerend ondergoed draagt zodat je niet alle oneffenheden van je lichaam ziet zitten. Corrigerend ondergoed kan bestaan uit een hemdje,een maxi slip, een hoge taille slip, een slip met pijpjes, een body Slimshaper, een pantylet en corrigerende onderjurkjes.

Onder welke kleding

Corrigerend ondergoed koop je voor onder bepaalde kleding- stukken. Een highwaist maxi corrigerend ondergoed koop je voor onder een broek die slank af moet kleden. Hier zou je ook kunnen kiezen voor corrigerend ondergoed in de vorm van een hemdje. Corrigerend ondergoed in de vorm van een hemdje heb je in verschillende mogelijkheden. Het corrigerend hemdje met spaghetti bandjes het hemdje als singlet model, het corrigerend hemdje als push up kamizool, dit houdt in dat het hemdje onder de buste ophoudt zodat de buste niet plat gedrukt wordt door het corrigerende hemdje. Het nadeel van de corrigerende hemdjes kan wel zijn dat ze omhoog kruipen. Wij adviseren dan ook om de corrigerende hemdjes in je slip te dragen zodat de kans op omhoog kruipen nihil is.

CORRIGERENDE ONDERJURKJES

Corrigerend ondergoed in de vorm van een onderjurk zijn er ook diverse. Zo heb je het corrigerende onderjurkje dat onder de buste sluit maar ook het strapless model, een model met cups erin wat dan ook op je bh maat gekocht moet worden en het model met de verstelbare spaghetti bandjes. In corrigerend ondergoed hebben we ook nog de tailleformer die je als taille en buikband kunt dragen het nadeel van deze banden is dat ze vaak dubbel gaan zitten en omhoog kruipen. Als laatste in het corrigerend ondergoed hebben we dan nog de verschillende broeken.

Corrigerende Slips

Corrigerend ondergoed in broeken van Ten Cate zijn in het katoen. Deze zijn in drie modellen te verkrijgen zoals de maxi de highwaist maxi en de pants. De highwaist maxi is een broek van katoen met modal en een verhoogde taille. Ideaal voor dames die ook last hebben van een dikkere maag. De pants is een broek met pijpjes zodat eventuele “zadeltassen” in de vorm van brede heupen afgeslankt worden. Met name in de zomer worden deze broekjes goed verkocht omdat vrouwen dan meteen de bovenbenen beschermen tegen doorlopen als zij geen panty aanhebben.

Waar koop ik mijn corrigerend ondergoed?

Je ziet er is zoveel keus in corrigerend ondergoed dat het zeker de moeite waard is om eens te gaan shoppen op internet en rond te kijken in de twee leukste winkels op internet ondermodeshoppen en Modemania. Service en kwaliteit staan voorop ook als u corrigerend ondergoed nodig heeft. Uiteraard bestaat corrigerend ondergoeduit verschillende stof en kwaliteit soorten en kunt u het zo duur of goedkoop maken als je wilt. Ook komen er steeds meer leuke kleuren in corrigerend ondergoed zodat u niet alleen het saaie wit, huid en zwart hoeft te dragen. Corrigerend ondergoed in de vorm van hemdjes zijn met name van Triumph in zoveel verschillende kleuren dat ze als top gedragen kunnen worden onder een blouse of blazer zonder dat je ziet dat het corrigerend ondergoed is.